MAGAZIN ON-LINE VANZARE PRODUSE VRAC EN-GROS & EN-DETAIL
Avand in vedere situatia actuala comenzile plasate pe platforma evrac.ro vor fi onorate in limita stocului disponibil
Ambalajul minim disponibil va fi de 1kg
Evrac.ro & Angrosist.ro
Ai intrebari?
0728 44 77 04

 

Termeni si conditii - Laurian Distrib

Acest site este intretinut si administrat de Sc Laurian Distrib Srl

Date de contact:

Sc Laurian Distrib Srl are sediul in Brasov,str.Tudor Vladimirescu nr 133,Bod Sat

Email: laurian.distrib@gmail.com

Tel: 0725.414.239

Registrul Comertului J08/1105/2015,

CUI: RO34731854

Introducere
Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe acest site, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Pentru folosirea in bune conditii a platformei se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Definitii
Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul platformei on-line www.angrosist.ro(dedicata pentru persoane juridice) sau a platformei on-line www.evrac.ro(dedicata pentru persoane fizice), este denumita Client.
Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe platforma www.angrosist.ro si pe platforma www.evrac.ro, vor fi denumite in continuare continut.

Generalitati
Societatea face eforturi pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe aceaste platforme. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Societatea isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Drepturi de autor
Intregul continut al acestui site este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare. Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea acestui site de catre dispozitive sau programe automate; copierea manuala a continutului; publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.
Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorului.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Sc Laurian Distrib Srl are sediul in Str.Aurel Marin nr 51, Brasov, numar de ordine in Registrul Comertului J08/1105/2015, Cod unic de identificare RO34731854, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul angrosist.ro sau evrac.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică, IP) sa intre in baza de date a societatii Sc Laurian Distrib Srl si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Toti cei care au furnizat aceste date in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre Sc Laurian Distrib Srl este informarea clientului privind situatia contului sau a comenzilor, transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de Sc Laurian Distrib Srl., efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea Sc Laurian Distrib Srl.

Sc Laurian Distrib Srl va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, Sc Laurian Distrib Srl va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii. Sc Laurian Distrib Srl garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Terţii care au acces la datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra sunt: companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la punctul de lucru Sc Laurian Distrib Srl din Brasov, str. Aurel Marin nr 51, Brasov, Jud. Brasov. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Declinarea responsabilitatii
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Valoarea maxima a obligatiilor societatii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.

Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.

Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul produsului cumparat. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala , adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

Sc Laurian Distrib Srl  nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul angrosist.ro si evrac.ro precum si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestor site-uri si cumpararea produselor se face pe propriul risc. Sc Laurian Distrib Srl  nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele angrosist.ro si evrac.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

Sc Laurian Distrib Srl garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe aceste site-uri si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Sc Laurian Distrib Srl, fara acordul scris al acesteia.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Sc Laurian Distrib Srl are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Firma Sc Laurian Distrib Srl nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii Sc Laurian Distrib Srl si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii Sc Laurian Distrib Srl si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul platformei sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza platforma va fi considerata o tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Litigii
Orice litigiu aparut intre clienti si societate va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Preturile

Sc Laurian Distrib Srl  își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul site-uri-lor noastre sunt noi, în ambalajul corespunzator avizat și sunt însoțite de factură fiscală si declaratie de conformitate sau fisa tehnica a produsului(la cerere)în momentul livrării. Disponibilitatea produselor prezentată pe site-ul nostru se actualizează în timp real, însă există posibilitatea să intervină erori ale softului sau modificări în ceea ce privește disponibilitatea produselor la furnizor, de aceea ne rezervăm dreptul de a nu onora comenzile problematice. Vom încerca întotdeauna soluționarea acestor situații în mod amiabil și benefic pentru clienții noștri.

Preturile includ TVA-ul aferent 9% si 19% la produsele alimentare si 19% la produsele nealimentare

In ciuda eforturilor noastre, avand in vedere numarul mare de produse existente pe site, unele produse pot avea preturi incorecte, afisate in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera ca pret final, pretul acceptat de catre client pe factura proforma primita in format electronic pe e-mail.

Pentru produsele cu disponibilitatea "in stoc furnizor", nu putem garanta pretul. Disponibilitatea este afisata in timp real in limita stocului disponibil. Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.angrosist.ro si www.evrac.ro reprezinta pretul final de vanzare.

Comanda minima pe platforma angrosist.ro este de 350lei iar pe platforma evrac.ro de 250lei

Atentie!

– Avand in vedere ca fiecare produs are mai multe variatii de cantitate fiecarei variatii ii corespunde un alt pret de vanzare iar pe platforma angrosist.ro preturile sunt informative,pretul final va fi transmis in momentul confirmarii comenzii sau pe factura proforma

Societatea nu isi asuma responsabilitatea in nici un fel pentru coletele expediate prin curier rapid.

Descrierea si returnarea produselor - (http://www.evrac.ro/politica-retur-produse)
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000.Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere..

Dispozitii finale
Societatea isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra platformei www.angrosist.ro sau a platformei www.evrac.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta platforma, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Utilizatorii sunt de acord, in mod expres, ca folosirea acestei platforme si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii,forma, aspect,gust,textura,granulatie,forma,ambalaj, etc.).

Continutul Angrosist.ro si Evrac.ro (texte, descrieri ale produselor, ingrediente, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor si furnizorilor. Din acest motiv, Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si ingredientele produselor afisate pe platforma www.angrosist.ro si platforma www.evrac.ro

Persoanele fizice/fizice autorizate/juridice care achizitioneaza produse de pe platforma angrosist.ro in scopul revanzarii sunt de acord cu contractul comercial disponibil aici