MAGAZIN ON-LINE VANZARE PRODUSE VRAC EN-GROS & EN-DETAIL
Evrac.ro & Angrosist.ro
Ai intrebari?
0728 44 77 04

 

     

     Returnarea produselor

     In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.

     Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

     Cu toate acestea,Sc Laurian Distrib Srl-d va ofera posibilitatea de a returna produsele comandate pe platforma www.evrac.ro dupa cum urmeaza:

 - produsele comandate pe platforma evrac.ro se pot returna in termen de 5 zile de la receptia coletului, dupa o anuntare in prealabil la adresa de email:laurian.distrib@gmail.com

 - produsele comandate pe platforma angrosist.ro se pot returna in termen de 2 zile de la receptia coletului dupa o anuntare in prealabil la adresa de email:laurian.distrib@gmail.com


     Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:

- produse desigiliate.

- produsele alimentare care se deteriorează ușor, au termen de valabilitate scurt și sunt sensibile la temperatură, diferențe de umiditate,pentru care nu putem garanta depozitarea corectă din momentul în care s-a desfăcut coletul, până la termenul de retur.

     Procedura de denuntare si retur

     Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa la adresa de email laurian.distrib@gmail.com si este acceptata doar prin curier rapid cu drept deschidere colet la adresa str. Zizinului 110, Brasov, Jud. Brasov

     Returnarea se face prin trimiterea produselor in maxim 2 zile de la primirea comenzii pe adresa Sc Laurian Distrib Srl-d, Zizinului 110, Brasov.

     In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. .

     Suma platita initial va fi rambursata integral, in 14 zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare.

     Cheltuielile de transport vor fi achitate integral de catre dumneavoastra.

     Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

     In momentul cumpararii si lansarii comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
     Sc Laurian Distrib Srl-d va incerca intotdeauna sa rezolve orice sesizare pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In acest sens va punem la dispozitie o adresa de email spre care puteti directiona orice sesizare sau reclamatie la care va vom raspunde in maxim 10 zile calendaristice: laurian.distrib@gmail.com

Sesizare telefonice sau transmise prin alte metode in afara de cea scris si transmisa pe adresa de e-mai laurian.distrib@gmail.com nu sunt luate in considerare.

     In cazul in care rezolvarea pe cale amiabila nu este posibila se vor aplica prevederile legale romanesti.