MAGAZIN ON-LINE VANZARE PRODUSE VRAC EN-GROS & EN-DETAIL
Evrac.ro & Angrosist.ro
Ai intrebari?
0728 44 77 04

 

                   

Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal

  •                    Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Sc Laurian Distrib Srl-D, cu sediul in Brasov,Bod Sat,Str Tudor Vladimirescu nr 133, jud. Brasov, numar de ordine in Registrul Comertului J08/1820/17.11.2011, Cod unic de identificare RO34731854, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
  •                    Prin furnizarea adresei de email pe site-ul evrac.ro si angorist.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică, IP) sa intre in baza de date a societatii Sc Laurian Distrib Srl-D si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Toti cei care au furnizat aceste date in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre Sc Laurian Distrib Srl-D. este informarea clientului privind situatia contului sau a comenzilor, transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de Sc Laurian Distrib Srl-D., efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea Sc LAurian Distrib Srl-D
  •                    Sc Laurian Distrib Srl-D va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, Sc Laurian Distrib Srl-D va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii. Sc Laurian Distrib Srl-D. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.
  •                   Terţii care au acces la datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra sunt: companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing.
  •                   Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la punctul de lucru Sc Laurian Distrib Srl-D din Brasov, str.Zizinului nr 110, Brasov, Jud. Brasov. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Informaţii generale colectate pe angrosist.ro / evrac.ro

  •                     Angrosist.ro / Evrac.ro va colecta informaţii sau date care permit identificarea persoanelor fizice si juridice (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică, date de identificare fiscale). Acestea sunt necesare pentru a avea posibilitatea de a incasa de catre procesatorii de plati valoarea comenziilor si de a vă livra produsele comandate. Terţii care au acces la aceste date sunt: companiile de livrare, procesatorii de plăti, serviciile de e-mail marketing.
  •                   Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteţi indica oricând acest lucru prin email: laurian.distrib@gmail.com
  • Ce date colectăm despre dumneavoastră?

 Date furnizate prin interacțiuni directe

Înregistrarea și alte informații despre cont

Când vă înregistrați pentru a utiliza Serviciile noastre, putem colecta următoarele informații despre dvs.:  

  • dacă vă înregistrați folosind contul Google: prenume, nume și adresa de email;
  • dacă vă înregistrați folosind contul Facebook: prenume și nume, așa cum apar în contul dvs. de Facebook și ID-ul dvs. de Facebook. În situația în care ați oferit permisiunea către Facebook prin intermediul opțiunii de confidențialitate din cadrul aplicației lor (care apare înainte de a vă putea înregistra în platforma noastră), putem colecta și informații despre sex, vârsta sau email în funcție de permisiunile oferite de dvs.; și
  • dacă vă înregistrați folosind numărul de telefon mobil: vom colecta numărul dvs. de telefon mobil.

În funcție de alegerile pe care le faceți în timpul autentificării la Serviciile noastre sau în timpul procesului de angajare a Serviciilor noastre, puteți opta pentru următoarele date personale suplimentare:

  • numele dvs.;
  • adresa de e-mail;
  • numărul de telefon mobil;

Comunicare prin funcția de chat de pe Platforma noastră

Când utilizați funcția de chat pentru a comunica cu noi colectăm automat următoarele informații despre dv:

Informații dispozitiv

  • Colectăm informații specifice dispozitivului, cum ar fi versiunea sistemului de operare, identificatorii unici. De exemplu, numele rețelei mobile pe care o utilizați. Asociem identificatorii dispozitivului cu contul dvs. .

Informații despre loc

  • În funcție de autorizațiile dispozitivului dvs., dacă publicați un articol pe Platforma noastră, colectăm și procesăm automat informații despre locația dvs. actuală. Utilizăm tehnologii diverse pentru a determina locul, inclusiv adresa IP, GPS, punctele de acces Wi-Fi și turnurile mobile. Datele dvs. de loc vă permit să vedeți articole de utilizator lângă dvs. și vă ajută să postați articole din locul dvs. 

Date despre Client și Autentificare

  • Detaliile tehnice, inclusiv adresa Protocol Internet (IP) a dispozitivului, fusul orar și sistemul de operare. De asemenea, vă vom păstra informațiile de autentificare (date de înregistrare, data ultimei modificări a parolei, data ultimei autentificări reușite), tipul și versiunea browserului dvs.

Date de tip Clickstream

  • Colectăm informații despre activitatea dvs. pe Platforma noastră, care includ paginile de internet din care ați accesat Platforma noastră, data și ora fiecărei vizite, bannerele publicitare sau conținutul pe care ați făcut clic, interacțiunea dvs. cu aceste tipuri de publicitate, durata vizitei dvs. și ordinea în care vizitați conținutul Platformei noastre.

Cookies

  • Utilizăm cookies pentru a gestiona sesiunile utilizatorilor, pentru a stoca preferințele de selecție a limbilor"Cookies" sunt fișiere text mici transferate de un server web pe hard disk-ul dispozitivului dvs.. Cookies pot fi utilizate pentru a colecta data și ora vizitei dvs., istoricul navigării, preferințele dvs. și numele dvs. de utilizator. Puteți seta browserul să refuze toate sau unele cookies sau să vă avertizeze atunci când paginile de internet setează sau accesează cookies Dacă dezactivați sau refuzați cookies, vă rugăm să rețineți că anumite părți ale Serviciilor/Platformelor noastre pot deveni inaccesibile sau pot să nu funcționează corect. Pentru mai multe informații despre cookies pe care le folosim, vă rugăm să consultați Politica privind Cookies

Colectăm date de la copii?

Nu colectăm cu bună știință date de la persoane sub 16 ani. Dacă constatăm că o persoană sub 16 ani ne-a furnizat date cu caracter personal, o vom șterge imediat.

De ce procesăm informațiile dvs. personale?

Vom folosi datele dvs. personale doar atunci când legea ne permite.

Cel mai frecvent, vom folosi datele dvs. personale în următoarele situații:

În cazul în care trebuie să executăm contractul pe care suntem pe punctul de a-l încheia sau l-am încheiat cu dvs.

Unde este necesar pentru interesele noastre legitime să îmbunătățim Serviciile noastre și să vă punem la dispoziție o Platformă sigură și securizată.

Atunci când trebuie să respectăm o obligație legală sau de reglementare.

În anumite circumstanțe, este posibil să vă procesăm și datele personale cu consimțământul dvs.

Dacă facem acest lucru, vă vom anunța scopul și categoria de date cu caracter personal care trebuie procesate în momentul în care cerem consimțământul dvs.

Cum vă vom informa despre modificările din declarația noastră de confidențialitate?

Este posibil să modificăm din când în când această declarație de confidențialitate.

Vom publica modificări pe această pagină și vă vom informa prin e-mail sau prin Platforma noastră.

Dacă nu sunteți de acord cu modificările, vă puteți închide contul accesând setarea contului și selectând ștergerea contului sau direct pe e-mail laurian.distrib@gmail.com

Drepturile dvs.
În anumite circumstanțe, aveți drepturi în temeiul legilor privind protecția datelor în ceea ce privește datele dvs. personale.

Dacă doriți să exercitați oricare dintre drepturile de mai jos, mergeți la setările contului/de confidențialitate sau contactați-ne folosind

Dreptul de a solicita accesul la datele dvs. personale

Aceasta vă permite să primiți o copie a datelor personale pe care le deținem despre dvs. și să verificați dacă o procesăm în mod legal.

Dreptul de a solicita corectarea oricăror date pe care le avem despre dvs.

Acest lucru vă permite să aveți orice date incomplete sau inexacte pe care le deținem despre dvs. corectate, deși este posibil să fie necesar să verificăm corectitudinea datelor noi pe care ni le furnizați.

Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. personale.

Aceasta vă permite să ne cereți să suspendăm procesarea datelor dvs. personale în următoarele scenarii:

(a) dacă doriți să stabilim acuratețea datelor;

(b) în cazul în care utilizăm datele ilegal;

(c) în cazul în care aveți nevoie să păstrăm datele, chiar dacă nu mai avem nevoie de ele, deoarece aveți nevoie pentru a stabili, a exercita sau a apăra revendicări legale;

(d) v-ați opus utilizării de către noi a datelor dvs., dar trebuie să verificăm dacă avem motive legale imperative de a le utiliza.

Dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. personale.

Acest lucru vă permite să ne cereți să ștergem sau să eliminăm datele personale acolo unde nu există motive întemeiate să continuăm să le procesăm. De asemenea, aveți dreptul să ne cereți să ștergem sau să eliminăm datele dvs. personale în cazul în care ați exercitat cu succes dreptul dvs. de a obiecta asupra procesării ,dacă am prelucrat informațiile dvs. în mod ilegal sau dacă suntem obligați să ștergem datele dvs. personale pentru a respecta legislația locală.

Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale în cazul în care vă bazați pe un interes legitim (sau pe al unui terț) și există ceva despre situația dvs. particulară care vă face să doriți să obiectați asupra prelucrării pe acest motiv pe măsură ce simțiți că are impact asupra drepturilor și libertăților fundamentale. 

Dreptul de a solicita transferul datelor dvs. personale către dvs. sau către un terț.

Vă vom furniza dvs. sau unui terț pe care l-ați ales, datele dvs. personale într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit, care poate fi citit de mașină. Rețineți că acest drept se aplică numai informațiilor automate pentru care v-ați dat inițial consimțământul pentru a le utiliza sau în cazul în care am utilizat informațiile pentru a încheia un contract cu dvs.

Dreptul de a vă retrage în orice moment consimțământul privind prelucrarea datelor dvs. personale.

Acest lucru nu afectează legalitatea oricărei prelucrări pe care am efectuat-o deja pe baza consimțământului dat anterior.

Nu este necesară nicio taxă în mod obișnuit: nu va trebui să plătiți o taxă pentru accesarea datelor dvs. personale (sau pentru exercitarea oricăruia din celelalte drepturi). Cu toate acestea, este posibil dacă solicitarea dvs. este vădit neîntemeiată, repetată sau excesivă să refuzăm să respectăm solicitarea dvs. în aceste circumstanțe.

Termen limită de răspuns: Încercăm să răspundem tuturor solicitărilor legitime în decurs de o lună. Ocazional, ne poate dura mai mult de o lună dacă solicitarea dvs. este deosebit de complexă sau ați făcut mai multe solicitări. În acest caz, vă vom anunța și vă vom ține la curent.

În plus, aveți dreptul să faceți plângere în orice moment autorității responsabile de protecția datelor dar cu toate acestea, înainte de a face o plângere autorității pentru protecția datelor, apreciem ocazia de a ne ocupa noi în primul rând de problemele dvs.. În acest sens, vă rugăm să contactați pe e-mail laurian.distrib@gmail.com

În cazul în care aveți întrebări legate de perioada de păstrare a datelor dvs., vă rugăm să ne contactați folosind adresa de e-mail laurian.distrib@gmail.com.

Pentru orice informații suplimentare sau pentru a vă exercita drepturile, vă rugăm să verificați setările contului dvs. sau să ne contactați

De asemenea, puteți contacta Controlorul de date pentru serviciile locale:Autoritatea Națională pentru Protecția Datelor www.dataprotection.ro