MAGAZIN ON-LINE VANZARE PRODUSE VRAC EN-GROS & EN-DETAIL
Evrac.ro & Angrosist.ro
Ai intrebari?
0728 44 77 04

 

Hot Marinade seasoning

Hot Marinade seasoning

Hot Marinade seasoning
Cod produs: mxhotma

Disponibilitate: In stoc

Hot Marinade seasoning(1kg)
43,60 RON cu TVA

* Campuri Obligatorii

Descriere produs

    Detalii

    Marinarea poate dura cateva secunde sau cateva zile.

    Scopul acestui proces este fragezirea carnii si aromarea ei. Desi cele doua procese sunt confundate adesea, marinarea si macerarea sunt doua lucruri diferite. Macerarea este destinata cel mai adesea fructelor si implica pastrareaacestora intr-un lichid (cum ar fi alcool, sau chiar ceai), pentru a imprumuta aroma.

    Hot and Marinate Seasoning este un amestec ideal pentru carnea de porc sau de pui.

    Cu cat carnea va fi lasata mai mult la marinat, cu atat gustul sau va fi mai intens.

    De asemenea, pentru bucatile mai mici de carne este nevoie de un timp mai scurt de marinare pentru a obtine aceeasi aroma ca a cotletelor sau a altor bucati de carne intregi.

    Mod de preparare: Mixul sub forma de pulbere se amesteca cu ulei/apa pana se formeaza un sos omogen.

    Aceasta este amestecat impreuna cu carnea, pana cand fiecare portiune din carne a fost acoperita de aceasta emulsie.

    Se lasa la rece, minim 4 ore, dupa care se poate gati. Sunt doua variante pentru pregatirea sosului de marinare:

    Varianta 1: 1 parte mix : 1,5 parti apa: 0,5 parti ulei (mixul se omogenizeaza cu apa si apoi se adauga uleiul).

    Varianta 2: 1 parte mix : 1 parte ulei. Dozaj recomandat: 25-30 g/Kg carne

    Știați că?

    • in Statele Unite ale Americii, este foarte popular conceptul de “tailgating”. Mai ales in timpul evenimentelor sportive, fanii se aduna in parcarile din fata stadionalor, instaleaza gratarul in apropierea masinilor, si urmaresc meciul pe ecranul amplasat cu aceasta ocazie. Fotbalul american este principala atractie in acest sens.
    • SUA este tara unde gratarul este cel mai popular. Se crede ca acest lucru se datoreaza caravanelor de carute care strabateau tara in jurul anului 1800, si ai caror stapani se opreau pentru a gati rapid carnea.