Rozmarin frunze vrac
Descriere produs
Detalii
Rozmarinul isi are originile in bazinul mediteranean si se credea ca are puterea de a proteja oamenii de spiritele rele.
Francezi, spaniolii si italienii folosesc din abundenta rozmarinul in bucataria lor. Acesta a castigat un loc insemnat si in bucataria americana, fiind folosit in primul rand pentru carnea de miel si pui.
Este recomandat pentru sosuri de tomate, supe, tocane, paine foccacia, carne de vita, pui, porc, miel sau iepure.
rozmarin frunze este ideal si pentru peste sau legume de vara si da un gust special supelor de legume.
Detoxifică organismul
Acumularea de toxine, grăsimi şi alte substanţe nocive în corp poate duce la apariţia stărilor de epuizare, care în timp pot favoriza afecţiuni hepatice sau renale. De aceea, periodic sunt indicate cure de detoxifiere cu ajutorul cărora ficatul şi rinichii sunt susţinuţi pentru a elimina toxinele. Infuzia de rozmarin are capacitatea de a contribui la detoxifierea organismului. În plus, calmează tulburările digestive.
Știați că?
• se credea ca rozmarinul poate intari memoria, fiind un simbol al aducerii aminte și al fidelitații?
• rozmarinul este indicat pentru digestie și circulația sangelui?
• virtuțiile frunzelor de rozmarin erau laudate de catre Grecia Antica, romani, arabi și experții in plante pentru ca ajutau la imbunatațirea memoriei?
• daca mergeți in Italia la o macelarie și cumparați carne de miel, macelarul va adauga și cateva crenguțe de rozmarin alaturi de carne?
• este un ingredient de baza in prepararea cosmeticelor și a parfumurilor?