Cardamom seminte vrac
Descriere produs
Detalii
Sunt doua tipuri de cardamon/cardamom: verde si negru.
Cel verde, oferit de magazinul nostru, se obtine din culegerea semintelor cand ele nu sunt coapte in totalitate.
Se usuca apoi la soare, iar coaja verde le permite sa-si pastreze aroma mai mult timp.
Se foloseste mai ales in bucataria indiana, unde adauga un plus de savoare in mancare, in dulciuri, sau chiar in bauturi.
Cafeaua cu cardamon a devenit tot mai populara si in Romania.
Folositi semintele de cardamon intregi, pentru aromatizarea orezului, a tocanitelor sau a preparatelor din carne la cuptor. In bucataria europeana, multi bucatari il folosesc asemenea frunzelor de dafin. Se asezoneaza bine cu scortisoara sau cuisoarele. Dacă zdrobiţi boabele inainte de a le pune in mancare, mai multa savoare va fi eliberata.
Produs 100% natura
Ştiati ca?
– acesta este unul dintre cele mai scumpe condimente, după şofran şi vanilie
– medicina traditionala recomanda cardamonul pe post de afrodisiac
– puteti mesteca o samanta de cardamon pentru improspatarea respiratiei
– in trecut, cardamonul era folosit ca tratament pentru muscaturile de serpi veninosi
Tara de provenienta : Guatemala