MAGAZIN ON-LINE VANZARE PRODUSE VRAC EN-GROS & EN-DETAIL
Evrac.ro & Angrosist.ro
Ai intrebari?
0728 44 77 04

 

Pudra grau verde bio vrac

Pudra grau verde bio vrac

Pudra de grau verde bio
Cod produs: mapugrv

Disponibilitate: In stoc

Pudra grau verde bio vrac(20kg)
926,50 RON cu TVA

* Campuri Obligatorii

Descriere produs

    Detalii

    arba de grau cunoscuta si sub denumirea de multivitamina a naturii, contine in cantitati mari vitamine naturale, minerale, oligoelemente si enzime. Contine toate minerale cunoscute de care corpul nostru are nevoie. Are continut ridicat de calciu, magneziu si caliu. Sursa perfecta de proteine: contine 17 feluri de aminoacizi, contine toti aminoacizii esentiali in proportiile optime. 

    Iarba de grau este cea mai importanta sursa de vitamina A si C. Este la fel de bogata in vitaminele E, F, K SI B. Are un continut important de B17.

    Iarba de grau contine enzime esentiale, printre altele este cea mai importanta sursa de SOD (superoxid-dismutaza). 

    Organismul nostru o poate asimila usor, deoarece digerarea nu necesita multa energie, deci poate fi consumata si de catre cei cu digestie slaba. Ajuta la digestie si functionarea organelor interne. Are efect puternic alcalin.

    Datorita continutului ridicat de clorofila, sangele se imbogateste cu oxigen, se imbogateste de asemenea alimentarea cu oxigen a celulelor, deci are rol important in tratarea inflamatiilor. Iarba de grau detoxifica si -completand lipsurile din alimentatie- ridica nivelul nostru de energie. Datorita substantelor sale active are efect benefic asupra functionarii organismului. Efectul de vitalizare se datoreaza faptului, ca este cea mai complexa substanta nutritiva din lumea plantelor. 

    Mod de preparare:

    Iarba tanara a graului semanat toamna este culeasa imediat dupa germinare. Este uscata la temperatura corpului, depozitata cu grija si transformata in pudra inainte de ambalare.

    Natura pura- contine 100% ingredienti naturali, fara aditivi si coloranti, sau amelioratori de aroma

    Contine: 100% pudra de iarba de grau.

    Mod de utilizare:

    1-2 lingurite pe zi, in zeama de legume sau apa. Va sfatuim sa amestecati uniform acest praf cu shaker-ul.

     In limita posibilitatilor, pentru a avea efect maxim trebuie sa il bem pe stomacul gol, dupa care sa asteptam ½ ora fara a consuma nimic altceva, pentru ca elementele pretioase sa se poata absoarbe in sange si sa ajunga la fiecare piatra de temelie a corpului nostru, la celule.

    Iarba de grau si detoxifierea

    Efectul consumului de suc de iarba de grau conduce in fiecare caz la echilibrarea organismului, influentand pozitiv functionarea intregului organism. Datorita efectului alcalin organismul incepe dupa un timp sa descompuna materialele nocive depozitate- acest proces purtand numele de detoxifiere. Procesul de detoxifiere este destul de intensiv, pe timpul administrarii, substantele nocive existente in corp eliminandu-se continuu. Procesul, ca orice detoxifiere, are simptome dar acestea dispar rapid.

    La consumul regulat, de obicei pe la sfarsitul celei de a doua saptamani, se constata o stare generala imbunatatita, mai putina oboseala, putere de munca mai mare, si cu timpul o rezistenta mai buna in fata bolilor.

    Despre compenenti:

    Minerale

    In iarba de grau se gasesc mai mult de 90de feluri de minerale si oligoelemente, dintre care cele mai importante sunt: 

    Fier: se gaseste din belsug in iarba de grau, fiind necesar la dezvoltarea globulelor rosii, lipsa sa ducand la anemie. Sangele plin de fier poate transporta mai mult sange catre celule, contribuind la o stare energica de functionare si de asemenea prevenind senilitatea. Testele au demonstrat ca tratamente cu suc de iarba de grau au ca efect chiar dublarea numarului de globule rosii.

    Natriu: ajuta digestia, metabolismul. Regleaza nivelul lichidului din organism.

    Magneziu: participa la metabolism si este foarte important pentru buna functionare a muschilor si sanatatea intestinala. Este parte componenta a oaselor si a dintilor.

    Caliu: este elementul tineretii, fortifica muschii, infrumuseteaza pielea, controleaza greutatea.

    Calciu: construieste oase si dinti puternici, regleaza bataile inimii.

    Zinc: componenta a insulinei, este important in procesul de crestere a parului, in functiile ficatlui, sinteza de proteine. 

    Oligoelemente: ex: Seleniu: antioxidant primordial

    Vitamine:

    Contine multa vitamina B, de la B1 la B12. Din acestea avem nevoie de cantitati mai mici, dar furnizarea continua este importanta. Vitamina B da energie, sustine sistemul nervos si digestiv. Este necesara pentru dezvoltarea creierului si corpului precum si pentru functionarea glandei suprarenale. Semnificativ este si continutul de B17 (laetrille, amigdalin).

    Este cea mai bogata sursa de vitamina A si C.

    Contine mai multa vitamina A decat salatele verzi si fructele. De asemene,a mai este importanta pentru procesul de crestere normala, pentru vedere si reproductie. Pe deasupra fiind vorba de carotin, provitamina A, nu prezinta risc de toxicitate indiferent de cantitate spre deosebire de vitamina A continuta in ficatul si untura de peste si in cele mai multe suplimente nutritive, care depozitate in ficat pot deveni toxice in caz de supradozaj. Contine mai multa vitamina C decat citricele sau legumele. Vitamina C este importanta pentru piele, gingii, dinti, ochi, muschi, tendoane.

    Este de asemenea bogata in vitaminele F si K.

    Vitamina E este solubila in grasimi, are efect antioxidant recunoscut, protejeaza inima. O cantitate insuficienta de vitamina E duce la producerea atrofiei musculare.

    In afara de acestea in iarba de grau mai gasim o cantitate semnificativa de vitamina D, H si K. Acest suc verde poate fi considerat un aliment extraordinat bogat in vitamine.

    Colina este de fapt membra a familiei B-complex, dar nu este considerata o vitamina, deoarece organismul nostru o poate procura din surse externe dar o si poate sintetiza. Vitamina colina se gaseste in cantitate mare in iarba de grau. Colina (choline) nu demult a fost declarata aliment de baza, participand la numeroase procese biologice importante. 

    Proteine:

    In iarba de grau se gasesc in cantitati mari toate proteinele importante pentru organism. Contine 17 tipuri de aminoacizi, sursa perfecta de proteine, deoarece toti aminoacizii esentiali se regasesc in proprtii optime. 

    Pe langa apa, proteinele sunt cele mai nutritive materiale din organism. Mai mult de 50% din partea solida a corpului uman este formata din proteine, deci putem spune ca este o importanta piatra de temelie a organismului. Corpul poate sintetiza celule noi doar din proteinele consumate.

    Proteinele se compun din asa numiti aminoacizi. Acestia pot fi de mai multe feluri, dar exista 9 care necesita atentie sporita. Acestia sunt aminoacizii esentiali, care nu pot fi produsi de organismul nostru si de aceea este foarte important ca alimentatia sa ii contina in proprtiile recomandate. In lipsa lor organismul nostru nu poate sa reproduca celule, ducand la boli, dereglari in functionarea anumitor organe si se accelereaza procesul imbatranirii.

    Iarba de grau contine toti aminoacizii esentiali si inca cateva. 

    Aminoacizii esentiali si efectele lor:

    Lizina: inhiba procesul de imbatranire, fortifica imunitatea;

    Izoleucina: esential pentru crestere, acuitate mentala;

    Leucina:asigura vitalitate, vigilenta, capacitate de concentrare;

    Triptofan: contribuie la crearea globulelor rosii, la constructia parului si pielii sanatoase;

    Fenilanilina: ajuta la functionarea glandei tiroide, la formarea hormonilor-pigmenti;

    Treonina: are rol in reglarea metabolismului, digestiei si absortiei;

    Valina: armonizeaza functionarea muschilor, calmeaza nervii;

    Metionina: - ajuta la curatirea rinichilor si ficatului;

    Histidina: influenteaza auzul si functionarea nervilor;

    Alti aminoacizi importanti care se regasesc in iarba de grau si sunt asimilati de organismul noastru sunt:

    Alanina, arginina, acid asparagic, acid glutamic, glicina, prolina, serina, tirozina.

    Iarba de grau contine 25% proteine, in comparatie cu ouale sau carnea care au 16% proteine.

    Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ.