MAGAZIN ON-LINE VANZARE PRODUSE VRAC EN-GROS & EN-DETAIL
Avand in vedere situatia actuala comenzile plasate pe platforma evrac.ro vor fi onorate in limita stocului disponibil
Ambalajul minim disponibil va fi de 1kg
Evrac.ro & Angrosist.ro
Ai intrebari?
0728 44 77 04

 

Conditii de pastrare si depozitare pentru produse vrac

Noi LAURIAN DISTRIB S.R.L.-D , nr inreg, J8/1105/2015 si CUI RO34731854 declaram pe propria raspundere ca produsele comercializate pe platforma evrac.ro sunt destinate consumului uman si sunt in conformitate cu reglementarile sanitar-veterinare in vigoare. 

Prin prezenta garantam parametrii de calitate pe perioada de valabilitate a produsului cu conditia respectarii normei de depozitare si transport impuse de de specificul fiecarui produs 

Se recomanda a se pastra la loc curat,racoros si ferit de umezeala(max 75%),temperatura max 25 grade Celsius iar fructele la temperaturi de 5-15 grade Celsius. 

Mentionam ca produsele sunt libere de organisme modificat genetic,conform documentelor de la furnizor/importator/producator pe care le avem.

Pentru a evita transferul de gust sau miros la ambalarea produselor noastre folosim punga de hartie,cu precizarea ca acesta este un ambalaj provizoriu si se recomanda transferul produselor dupa ce le primiti in borcane de sticla sau dispozitive prevazute cu capac ermetic.

Produsele se pot pastra o perioada indelungata de timp dar pentru o aroma puternica si o culoare la fel ca la inceput recomandam pastrarea produselor la loc racoros ferit de razele soarelui sau lumina artificiala directa.