MAGAZIN ON-LINE VANZARE PRODUSE VRAC EN-GROS & EN-DETAIL
Evrac.ro & Angrosist.ro
Ai intrebari?
0728 44 77 04

 

Miez fistic crud

Miez fistic crud

Miez de fistic crud
Cod produs: olmfisc

Disponibilitate: In stoc

Miez fistic crud(250g)
67,31 RON cu TVA
Miez fistic crud(500g)
134,62 RON cu TVA
Miez fistic crud(1kg)
130,51 RON cu TVA

* Campuri Obligatorii

Descriere produs

    Detalii

    Ce beneficii are fisticul crud?

    – Fibrele ajuta digestia.
    – Fibrele grabesc instalarea senzatiei de satietate.
    – Mineralele regasite in fistic sunt benefice oaselor, dintilor, sangelui si tesutului muscular.
    – Mentine sanatatea inimii.
    – Asigura organismului energie.
    – Contine antioxidanti.
    – Previne imbatranirea.
    – Creste sistemul imunitar si sistemul reproductiv.
    – Asigura o buna circulatie a sangelui.
    – Are indexul glicemic mic care ajuta la mentinerea greutatii.

    Informatii nutritionale pentru fistic crud

    – 557 kcal.
    – Grasimi: 44.400 grame.
    – Carbohidrati: 28 grame.
    – Proteine: 20.600 grame.

    Ce vitamine si minerale contine fisticul crud?

    – Vitamine: retinol, vitamina E, vitamina B6 si vitamina B3.
    – Minerale: fier, zinc si potasiu

    Ce proprietati terapeutice are fisticul crud?

    – Fisticul crud are un aport insemnat in prevenirea atacului de cord.
    – Previne si vindeca afectiunile cardio-vasculare.
    – Doboara cancerul pulmonar.
    – Ofera protectie impotriva cancerului de prostata.

     

    Stiati ca….

    Ultimele cercetari arata ca fisticul are un rol important in lupta impotriva cancerului, potrivit unul studiu prezentat in publicatia Science Daily.
    Descopera ce alte beneficii iti poate aduce consumul de fistic!
    Ne protejeaza de cancer

    Ingredientul cheie este vitamina E care se gaseste din abundenta in fistic, sub forma de gama-tocoferol despre care numeroase cercetari au confirmat ca are un rol protector impotriva cancerului. „Este recunoscut faptul ca vitamina E asigura un anumit grad de protectie impotriva unor tipuri de cancer. Astfel, un nivel ridicat de gama-tocoferol ar putea reduce riscul de cancer, in special cel pulmonar”, sustine dr. Ladia M. Hernandez, dietetician in cadrul Departamentului de Epidemiologie de la Universitatea Texas si coordonatorul studiului care a fost prezentat la inceputul lunii cu ocazia Congresului anual al Asociatiei Americane de Cercetare a Cancerului.

    Echipa de cercetatori de la Universitatea Texas a monitorizat doua grupuri de voluntari o perioada de sase saptamani. Dupa cateva saptamani in care un grup a introdus in alimentatia zilnica 68 grame de fistic crud, iar celalalt a urmat doar un regim alimentar s-a constatat o crestere a nivelului de gama-tocoferol care ne protejeaza de cancer. Printre alte surse bogate in gama-tocoferol, cercetatorii enumera alunele, nucile pecan, miezul de nuca, boabele de soia si uleiul de porumb. „Fisticul este unul dintre acele alimente bune pentru sanatatea noastra, iar 60 grame de fistic consumat zilnic poate sa reduca riscul de cancer pulmonar fara sa-si puna amprenta asupra greutatii corporale”, adauga coordonatorul studiului.

    Pastreaza inima sanatoasa
    Cercetarile anterioare au confirmat faptul ca fisticul este benefic pentru inima, prinscaderea nivelului de colesterol „rau” si asigurarea unui aport optim de antioxidanti, elemente nutritive esentiale care ne protejeaza sanatatea. Consumat in combinatie cu un regim alimentar echilibrat, fisticul reduce riscul de boala cardiovasculara.

    Alunga stresul

    Datorita substantelor continute, fisticul alunga efectele nefaste ale stresului.